TikTok додав можливість створювати групові чати на 32 користувачі

TikTok додав можливість створювати групові чати на 32 користувачі

TikTok додає групові чати: новий спосіб спілкування з друзями

TikTok оголосив про запуск нової функції — групових чатів, які дозволяють об’єднувати до 32 людей в одному чаті. Ця функція доступна користувачам віком від 16 років, що дозволяє легко ділитися улюбленими відео з друзями та родиною, не виходячи з додатка.

Щоб розпочати груповий чат, потрібно натиснути кнопку “Вхідні”, вибрати “Чат”, обрати друзів, яких ви хочете додати, і натиснути “Почати груповий чат”. Однак, є певні обмеження: ви можете приєднатися до групового чату лише за запрошенням від людей, на яких ви також підписані. Якщо ви не дозволяєте іншим користувачам надсилати вам повідомлення, запрошення до групових чатів не надходитимуть.

Для підлітків до 18 років діють дещо інші правила. Вони можуть приєднатися до групового чату тільки за наявності хоча б однієї людини, яка підписана на них. Крім того, якщо підліток створює груповий чат, він повинен вручну схвалювати кожного учасника, який приєднується.

Незважаючи на те, що TikTok вимкнув функцію особистих повідомлень для користувачів до 16 років у 2020 році, пізніше компанія дозволила всім іншим користувачам приймати повідомлення від будь-кого. Крім групових чатів, TikTok також додає можливість створення та завантаження власних стікерів для користувачів віком від 18 років.