WWDC 2024: Як де та коли дивитися основну презентацію Apple

WWDC 2024: Як де та коли дивитися основну презентацію Apple

WWDC 2024 коли дивитись в Україні, за Київським часом

Apple знову готує грандіозний захід – щорічну конференцію розробників WWDC 2024. Відкриття відбудеться у понеділок, 10 червня о 20:00 за київським часом. 

Цьогорічна конференція обіцяє бути насиченою та цікавою. Apple завжди вміє здивувати своїх користувачів, тому очікуємо багато нових і захоплюючих анонсів. Не пропустіть можливість бути в курсі всіх останніх новин та оновлень від Apple.

Як та де дивитись WWDC 2024 Онлайн

Основна презентація буде доступна для широкого загалу, і ви зможете переглянути її на офіційному сайті Apple або на YouTube-каналі компанії. Також ви можете залишитися на нашому сайті та переглядати вбудовану трансляцію.

Чого очікувати від цьогорічної події

WWDC завжди зосереджена на програмному забезпеченні, і цього разу не буде винятком. Очікується, що Apple представить основні новинки iOS 18 та iPadOS 18. Можливо, ми також побачимо оновлення для watchOS, macOS та навіть visionOS – операційної системи, що стоїть за гарнітурою Vision Pro.

Як завжди, чутки про новинки Apple вже розповсюдилися з шаленою швидкістю. У той час як увесь світ охоплений ажіотажем навколо штучного інтелекту, Apple досі залишалася мовчазною щодо цієї технології. Враховуючи поточну ситуацію на ринку технологій, ймовірно, що це зміниться вже незабаром. WWDC буде ідеальним місцем для презентації того, над чим компанія працювала останнім часом.

Штучний інтелект – зірка WWDC 2024

Згідно з деякими повідомленнями, Apple розробляє власного ШІ-чатбота, який, імовірно, стане оновленням для Siri. Проте чутки свідчать, що ця технологія ще не готова, тому Siri поки що залишиться просто досить непоганим будильником. Однак компанія уклала партнерство з OpenAI для інтеграції ChatGPT у iOS 18, згідно з інформацією від Марка Гурмана з Bloomberg. Якщо Гурман правий (а він зазвичай не помиляється), ми побачимо щось із цього вже на презентації. Оновлена Siri, швидше за все, буде згадана, але з’явиться на пристроях не раніше початку 2025 року.

Залишайтеся з нами, щоб першими дізнаватися про всі найцікавіші новини з світу технологій. Ми будемо стежити за подіями та оперативно інформувати вас про всі новинки.