Прощавай, twitter: платформа прощається зі старою адресою та переходить на x.com

Прощавай, twitter: платформа прощається зі старою адресою та переходить на x.com

Ілон Маск, який став власником Twitter у жовтні 2022 року, ініціював ребрендинг популярної соціальної мережі. Відтепер сайт офіційно називатиметься “X.com”, прощаючись з культовим доменом “Twitter.com”.

Ця трансформація є частиною масштабної стратегії Маска щодо інтеграції додаткових функцій та оновлення користувацького інтерфейсу платформи. Домен “Twitter.com” залишатиметься активним для перенаправлення старих посилань, але всі нові лінки відкриватимуться через домен “X.com”.

Рішення про ребрендинг стало черговим кроком Ілона Маска у перетворенні Twitter на універсальний майданчик для спілкування, обміну інформацією та здійснення різноманітних онлайн-операцій. Очікується, що найближчими місяцями користувачі побачать низку нововведень та покращень в інтерфейсі та функціоналі платформи.

Попри критику та полеміку, які супроводжували придбання Twitter Ілоном Маском, цей крок демонструє його рішучість у перетворенні платформи на щось більше, ніж просто соціальну мережу для обміну текстовими повідомленнями. Залишається спостерігати, які саме нововведення чекають на користувачів у найближчому майбутньому.