Більше контролю та безпеки в Threads: обмежуйте цитування своїх дописів

Більше контролю для користувачів Threads

Threads тепер дозволяє вам контролювати, хто може цитувати ваші повідомлення. Адам Моссері оголосив на Threads, що ця функція вже доступна для всіх.

Як налаштувати доступ до цитування Threads

Threads надає користувачам більше можливостей контролювати, хто може цитувати їхні повідомлення (тобто, робити репости з коментарями). Якщо ви не хочете, щоб будь-хто міг цитувати ваші повідомлення, тепер у вас є можливість в налаштуваннях дозволити це лише людям, за якими ви слідкуєте. Або ж ви можете налаштувати так, щоб ніхто не міг цитувати ваші повідомлення зовсім. Голова Instagram Адам Моссері оголосив про це оновлення на цьому тижні на своїй сторінці Threads, сподіваючись, що воно допоможе зберегти Threads більш позитивним місцем. 

Платформа тестувала цю функцію серед групи користувачів Threads минулого місяця, але тепер вона стає доступною для всіх.

Мережа Threads, яка наразі має понад 150 мільйонів щомісячних користувачів, поступово додає більше функцій для поліпшення безпеки та загального досвіду користувача, позичаючи деякі інструменти від Instagram. Минулого місяця вона впровадила функцію “Приховані слова”, щоб користувачі могли вказати певні терміни, які вони хочуть фільтрувати зі своєї стрічки. Threads також недавно почала тестувати можливості архівування повідомлень, як вручну, так і автоматично після обраної дати вказаної користувачем.