Mobivention анонсує власний App Marketplace напередодні випуску iOS 17.4

Mobivention анонсує власний App Marketplace напередодні випуску iOS 17.4

Apple готується до випуску iOS 17.4, яка впроваджує App Marketplaces – новий метод встановлення сторонніх додатків поза App Store для користувачів у ЄС. Компанія mobivention, що спеціалізується на наданні ІТ-рішень, нещодавно оголосила про запуск свого власного App Marketplace для iOS.

App Marketplace від mobivention для iOS

Як детально описано у пресрелізі компанії, App Marketplace від mobivention дозволить розробникам розповсюджувати B2B та B2C додатки серед своїх клієнтів поза iOS App Store. “Наш App Marketplace перш за все зорієнтований на бізнес-клієнтів, що шукають альтернативний спосіб розповсюдження своїх додатків”, – пояснює mobivention.

Розробники та компанії, що співпрацюють з mobivention, матимуть “спрощені умови публікації додатків” порівняно з Apple App Store, що робить платформу більш привабливою для корпоративних додатків. Компанія стверджує, що перевірятиме та затверджуватиме додатки “відповідно до критеріїв, встановлених Apple”.

Крім того, mobivention також надасть White Label рішення, щоб великі корпорації могли запропонувати власний App Marketplace користувачам iOS у ЄС. Команда mobivention також стверджує, що працювала безпосередньо з Apple під час розробки свого App Marketplace, щоб переконатись, що все відповідає керівним принципам Apple.

“Ця ініціатива відображає відданість mobivention підтримці цифрової трансформації компаній та переосмислення способу розповсюдження та використання додатків iOS. Так ми демонструємо нашу інноваційну силу на цілком новому розвиваючому ринку”.

Більше розробників готується до випуску iOS 17.4

Apple ще не випустила iOS 17.4 для загалу. Однак, оскільки останній термін для виконання компаніями Закону ЄС про цифрові ринки (DMA) – 6 березня, оновлення має стати доступним найближчим часом. За словами mobivention, компанія готова запустити свій App Marketplace відразу після випуску iOS 17.4.

MacPaw та Epic Games також оголосили, що вони виведуть свої власні App Marketplaces на iOS. Однак це займе трохи більше часу, щоб стати доступними.