API Threads від Meta стане доступним для розробників у червні

API Threads від Meta стане доступним для розробників
Threads, платформа для мікроблогів Meta, була запущена у липні 2023 року. З того часу команда Threads працює над багатьма новими функціями – і скоро користувачі отримають величезне оновлення. 9to5mac повідомляє, що API Threads стане доступним у червні.

API Threads з'явиться незабаром

З самого початку багато користувачів Threads запитують загальнодоступний API, щоб розробники могли інтегрувати соціальну мережу зі своїми інструментами. API був би дуже корисним для таких платформ, як WordPress, щоб автоматично обмінюватися новими повідомленнями, наприклад, у обліковому записі Threads. На щастя, це, нарешті, стане реальністю через кілька місяців.

Протягом останніх кількох місяців ми створювали API Threads, щоб творці, розробники та бренди могли керувати своєю присутністю в Threads у масштабі та легко ділитися свіжими, новими ідеями зі своїми спільнотами зі своїх улюблених сторонніх додатків
Ведучий інженер Meta

API Threads дозволить стороннім додаткам автентифікувати, публікувати та витягувати контент. У майбутньому API також забезпечить модерацію відповідей та розуміння.

Meta працює з невеликою кількістю партнерів, включаючи Hootsuite, Sprout Social і Techmeme, щоб протестувати новий API перед офіційним запуском у червні. Також сьогодні Techmeme поділився своїм першим дописом про Threads через API. Цікаво, що інженер каже, що повідомлення Techmeme з проханням про API спонукало всю команду працювати над ним.